Avokati i Ejup Alimit dhe Ismet Gurit në rastin Titanik 3 kërkon ndërprerjen e procedurës gjyqësore dhe përjashtimin e Katica Janevës, Fatime Fetait dhe Gavrill Bubevskit nga lënda.
Avokati Elenko Millanov i tha gjykatës se trupi kompetent për të sjellë vendim lidhur me këtë kërkesa është Parlamenti, institucioni para të cilit Janeva jep llogari për punën e saj.
“Propozimin e bëjmë për shkak se ka ndeshje mes prokurores së autorizuar të PSP-së dhe ndihmësve të saj, dhe kjo është e dukshme nga raportimet e ditëve të fundit në media. Mendoj se ky konfrontim ose mosmarrëveshje mes prokurorëve është bazë për ndërprerjen e procedurës derisa të merret vendimi”, tha avokati Elenko Millanov në gjykimin e rastit Titanik 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Afrika e Jugut në bllokim, ndërsa luanët po e marrin shtruar – bënë një sy gjymë në rrugë

Kafshët në të gjithë botën duket se po përshtaten mirë me jetën…

Shpërthimi i zjarreve në Turqi, ka të lënduar

Autoritetet turke kanë evakuuar banorët në jug të Turqisë, ndërsa një zjarr…

Një viktimë dhe 7 raste të reja me Covid-19, shërohen 47 pacientë

Në 24 orët e fundit në vendin tonë janë realizuar 113 teste,…

Më 26 nëntor mbahet mbledhja e përbashkët e Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë

Më 26 nëntor do të mbahet mbledhja e ardhshme mes Qeverisë së…

90 persona që dyshohet se u helmuan në Deçan u trajtuan në Spitalin e Pejës, 62 nga ta fëmijë

Që nga e shtuna 90 persona të cilët dyshohet që u helmuan…