Drejtori i Fondit për inovacion dhe zhvillim teknologjik, Jovan Despotovski deklaroi se në Fond këtë vit do të punësohen pesë persona ndërsa një pjesë e tyre do të jetë nga komunitetet etnike. Konkurset tashmë janë shpallur, por për shkak të shpalljes së zgjedhjeve presidenciale, procesi është stopuar përkohësisht. Në Fondin për inovacion punojnë rreth dhjetë persona ndërsa në mesin e tyre asnjëri nuk është nga komunitetet etnike. Gjithashtu këtë vit dhe sipas të ashtuquajturit “Balancer” parashihet punësimi i personave nga komuniteti etnik jo- shumicë, ka shtuar Despotovski.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Ivanovska: Zyrtarët manipulojnë me deklarimin e vërtetë të pronave

“Qytetarët e pafajshëm dhe ndoshta të painformuar mirë, regjistrojnë pronat e zyrtarëve…

Izrael, turmën e kapë paniku – mbi 38 të vdekur

Të paktën 38 persona kanë humbur jetën në Izrael, pasi paniku e…

Skandaloze: Ç’mund të pritet prej një tradhëtari

Ali Ahmeti, që kur e amnistoi veten nga të kualifikuarit dhe të…

Zyrtarët hoqën provat thelbësore mbi shpërthimin e coronavirusit, ata dezinfektuan zonën para se ajo të inspektohej

Zyrtarët në Wuhan hoqën provat thelbësore nga tregu i ushqimeve të detit…

Zelensky u bën thirrje njerëzve në të gjithë botën që të protestojnë kundër Rusisë më 24 mars

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky, u ka bërë thirrje njerëzve në të…