Ministria e Punëve të Brendshme njoftonë se me 6 prill ështëarrestuar një shtetas i RMV-së në Republikën e Kosovës, i cili kërkohej me fletë arrest ndërkombëtarë për veprën penale vrasje e kryer në vitin 2003. Personi në fjalëë kërkohej 12 vite të plota për vuajtjen e dënimit.

Më 6 prill 2022 në Kosovë është privuar nga liria shtetasi i RMV-së A.A. (48) i cili kërkohej me fletë arrest ndërkombëtar për 12 vjet për veprën penale të vrasjes, e kryer më 26.05.2003.

Arrestimi vjen si rezultat i bashkëpunimit policor në mes të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Kosovës, i cili mbështetet nga projekti rajonal i BE-së në Ballkanin Perëndimor IPA 2019, thuhet në njoftimin e MPB-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Tensionet shpërthejnë pasi policia izraelite hyn sërish në xhaminë Al-Aksa

Policia izraelite ka hyrë në kompleksin e Xhamisë Al-Aksa ndërsa besimtarët u…

Komandant Sokoli ndërpret heshtjen: Do ta paguani sot ose pas 100 viteve

Se pari desha te ta bej me dije se ne nuk jemi…

Serwer: Do të ishte jashtëzakonisht me rëndësi që Greqia të njoh Kosovën

Kosova ka përmbush të gjitha kriteret për liberalizimin e vizave dhe Evropa…

OBSH: Numri i të infektuarve me coronavirus po bie, por jo edhe i të vdekurve

Organizata Botërore e Shëndetësisë tha të hënën se ndërsa numri i rasteve…

Katër viktima nga Kovid-19 dhe 19 raste të reja

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë regjistruar katër viktima…