Policët e Departamentit për Çështje Kriminale në Kisella Vodë, pas marrjes së urdhëresës gjyqësore, kanë bastisur një shtëpi dhe objekte të tjera në disa lokacione në Shkup, për shkak të ekzistimit të dyshimit për kryerjen e veprës penale “vjedhje e rëndë”.

“Është kontrolluar në rrugën “Rilski Kongres” në shtëpinë e S.T. (67), dhe në rrugën “Aleksandar Bujunov” në dy shtëpi në pronësi të M.Z. (63). Gjatë kontrollit është gjetur një armë dhe pajisje të ndryshme për gërmimin e kriptovalutave (16 kreshta me 99 kartela grafike, 1 majner) me të cilat është vjedhur energjia elektrike, gjë që është konfirmuar edhe nga përfaqësues të EVN-së”, njoftojnë nga MPB.

Në konsultim me Prokurorin Publik, mjetet do të konfiskohen, ndërsa personat do të mbahen në paraburgim dhe pas dokumentimit të rastit ndaj tyre do të bëhen parashtresat përkatëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Bie fasada e Qeverisë, rrezikohet edhe e Prokurorisë! Qindra miliona euro u dhanë për “Shkupin 2014”

Përderisa ende ka objekte nga “Shkupi 2014” që nuk kanë përfunduar, disave…

Florida: Vritet gazetari derisa po raportonte në skenë krimi

Një gazetar dhe një vajzë nëntëvjeçare janë qëlluar për vdekje pranë Orlandos,…

Kaos në Bosfor me anijen ukrainase, “peng” 3 mijë ton misër që transportonte

Një anije mallrash që transportonte 3,000 ton misër nga Ukraina, pati probleme…

PTHP: Është bërë bastisje në hapësirat e Fakultetit Juridik “Justiniani i Parë” – Shkup

Prokuroria Publike Themelore për përndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit në…

Ish-presidenti i Afrikës së Jugut Jacob Zuma i dorëzohet policisë

Ish-presidenti i Afrikës së Jugut Jacob Zuma është dorëzuar në polici për…