Dëgjova tek bombat e El Cheka një bisedë të Ali Ahmetit me Ermira Mehmetin, ku kjo e fundit nuk pranonte të bëhej nënkryetare e kuvendit sepse konsideronte që një rol i tillë asaj i jepej që ta largonin nga vendet ku bashkëpunëtorët e saj mund të mbushnin xhepat nga tenderat.

Nga gjitha bombat që kam dëgjuar deri tani kuptova se vetëm Ermira Mehmeti paska qenë në gjendje t’i kthejë fjalën Ali Ahmetit dhe t’i thotë JO, KJO NUK ËSHTË E DREJTË. Bombat për Ermirën nuk u publikuan nga Zaevi, por u shfaqën nga burime “të panjohura”… që tash me publikimin e përgjimeve që s’kishim dëgjuar po bëhet gjithnjë e më e qartë KUJT I PENGONTE ERMIRA MEHMETI dhe kush dëshironte “ta digjte”. S’di si ndihen ata burra që kanë bijat, gratë, motrat në këtë parti… S’di si ndihen ato gra që i kanë burrat aty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Ku jeni “komandanta” të 2001-shit, pse po heshtni për komandant Sokolin!

Nuzemedin Imeri / Vëllezër e Motra, Të dashur bashkëkombës, të flasësh për…

“Grupi i Kumanovës” ri-dënohet me aminin e Ali Ahmetit

“Rasti i Kumanovës” në fakt është varri moral i BDI-së dhe oqeani…

Efendi Rexhepi: Me komplot e tradhëti nuk përmirësohen “situatat e vështira”

R E A G I M Mbi Raportin e Komisionit Evropian për…

Xhaferi: Nesër në xhami do vinë politikanët kriminelë, dhe hoxhallarët që heshtin para të keqes

Arianit Xhaferi Mendojeni pak o njerëz të mirë, Nesër do vinë në…

Fituesit e zgjedhjeve në Kosovë po e përkrahin Selën dhe Gashin, humbësit po e përkrahin Ahmetin dhe Musa Xhaferin

Ylber Pilku /Nëse bëjmë një paralele shumë lehtë do ta konstatojmë se…