Një fëmijë 2-vjeçar ka rënë mbrëmë nga dritarja e katit të parë të restorant ‘Halimi” në Prizren dhe është dërguar në gjendje kome në Emergjencën e QKUK-së.

Sipas burimeve të Sinjalit, fëmija ka rënë nga një lartësi prej 3 ose 4 metrave nga dritarja e restorantit dhe ka pësuar frakturë në kokë.

Viktima fillimisht është dërguar në Spitalin Rajonal të Prizrenit për trajtim, e më pas është transferuar në QKUK.

Të njëjtat burime kanë bërë të ditur se fëmija është me vetëdije dhe për momentin po trajtohet në Neurokirurgji

Në kohën kur ndodhi ky rast i rëndë, familja e 2-vjeçarit ishte për iftar në restorantin “Halimi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Detaj që flet shumë mbi heroizmin e familjes Ukshini

Gjyshja e Sami Ukshinit – Komandant Sokolit i cili i u arrestua…

Rrjedh ‘dokumenti’ i kompletimit të shpërbërjes së Jugosllavisë, përmendet edhe ndryshimi i kufijve të Kosovës

Skenat politike të Bosnje e Hercegovinës dhe Sllovenisë janë tronditur nga lëvizjet…

200 mijë euro para të qytetarëve për telefonat e ri të deputetëve në Maqedoni

Parlamenti i Maqedonisë së Veriut, ka firmosur marrëveshje në fund të muajit…

OKB-ja dëshiron ta kufizojë shpejtësinë e veturave deri në 100 km/h

Dokumenti i ri i Kombeve të Bashkuara njeh lëvizshmërinë si një të…

Apasiev:Unë isha i 58 listë të nënshkrimeve Rexhepi gënjen

Rrëmbimi i kopukut Kastriotit GËNJEN qorrazi se nuk e dinte se në…