Gjatë 24 orëve të kaluara, 722 personave u janë dhënë vendime për izolim, dhe 185 persona kanë nënshkruar deklarata për vetëizolimi.

Policia ka kryer inspektime të personat që janë në izolim dhe vetëizolim dhe nuk është regjistruar asnjë person që nuk ka respektuar masën e dhënë për izolim dhe vetëizolim.

Sa i përket masës për mosrespektim të mbrojtjes personale, mbajtja e maskës, janë regjistruar 481 shkelje. Po ashtu, në lidhje me ndalimin e lëvizjes, gjatë 24 orëve të kaluara janë regjistruar në nivel vendi 203 shkelje, ku 155 persona janë arrestuar dhe për pjesën tjetër u janë marrë të dhënat dhe do të procedohen më tej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Muhamedi: Bombat, me rëndësi për rastin “Monstra”, “Lagja e Trimave” dhe “Harun Aliu”

Analisiti Nijazi Muhamedi në një deklaratë për Alsat, tha se bisedat e…

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë MPB-në e Maqedonisë së Veriut

Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet…

Ekskluzive: Paraqiten rezultatet e hetimeve ndërkombëtare për rastin te Liqeni i Smilkovës

Momente të reja janë paraqitur në hetimet e pavarura ku janë kyçur…

Nëna e El Chekës: Më therrën me thikë dhe grisën foton e Almirit (VIDEO)

Para fillimit te protestave kunder BDI-se ne Shkup, ka ndodhur disa incidente…

Afrim Gashi: Do të angazhohemi për rroga më të larta në arsim dhe pushim pranveror për nxënësit

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, fushatën parazgjedhore për zgjedhjet e 15 korrikut…