Një udhëheqës i një ekspedite u trondit kur po ndiqte gjurmët e luanëve dhe u përball me dhjetëra të tillë.

Steven Faulconbridge ishte në “Sabi Sands Game Reserve” në Afrikën e Jugut duke bërë disa kërkime. Ai zbriti nga makina për të ndjekur gjurmët, ndërkohë që dikush tjetër po e filmonte.

Papritmas, u ngritën një tufë luanësh disa metra larg tij, të cilët ishin të shtrirë dhe nuk i vuri re. Për një moment, Steven ngriu në vend, por ia doli që të kontrollonte situatën me qetësi.

Ai u kthye duke ecur ngadalë dhe nuk u përball me sulm luanësh.

https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2019/08/19/6864160745594467834/640x360_MP4_6864160745594467834.mp4

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Liderët europianë kritika SHBA-ve për vaksinat

BE fton Washingtonin që të mos mbajë stoqe por t’i dhurojë dozat…

Kontrolle në kazinot e Gjevgjelisë, konstatohen shumë parregullësi

Më datën 17.04.2022, nëpunës policor të Departamentit të Policisë Kriminalistike në bashkëpunim…

Cili mund të jetë ndikimi në tregjet amerikane me pushtimin eventual të Ukrainës nga Rusia

Nëse Rusia e pushton Ukrainën, tregjet globale të aksioneve mund të kenë…

Remenski: Nuk ndihem fajtore

Deputetja Frosina Remenski tha se nuk ndjehet fajtore për pretendimet nga hetimi…

Rrezikohet siguria e aviacionit në Kosovë/ Sulmohen me rreze laseri aeroplanët mbi hapësirën e Aeroportit të Prishtinës

Aeroplanët e linjave të ndryshme janë sulmuar me rreze laseri në Lipjan duke…