Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelinsky ka publikuar një video-porosi të re, në të cilën theksoi se Ukraina po lëvizë drejt fitores.“Kemi arritur në një udhëkryq strategjik. Tashmë jemi në rrugë drejtë fitores”, tha Zelinsky.

“Ka tashmë 16 ditë që po luftojmë për lirinë tonë. Kjo është katër herë më gjatë sesa që armiku kishte planifikuar për invazionin e tij. Katër herë më gjatë. Kundër një ushtrie, e cila është vlerësuar si një prej më të fortave në botë. E cila ka shpresuar se ukrainasit do të dorëzohen”, shtoi ai.

Zelensky foli edhe për vendimet më të reja të Bashkimit Evropian, duke qartësuar se nuk janë këto vendime që ka pritur Kievi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Gjykata Speciale në Hagë refuzon kërkesën e ish-presidentit/ Thaçi mbetet në paraburgim

Gjykatës Speciale në Hagë ka hedhur poshtë kërkesën e parashtruar nga ish-presidenti…

VIDEO / Flet mjeku kumanovar në Gjermani: Shumica e viktimave të Koronavirusit kanë vuajtur edhe nga tri sëmundje tjera!

Mjeku kumanovar Rexhail Ramadani tani e disa vite është i angazhuar në…

Vendet e rajonit mbajnë gjallë turizmin në Shqipëri

Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi zënë 80% të hyrjeve…

Personi që vonohej qëllimisht në takime, tani shfaqet më herët – Putin ‘bie në grackën’ që dikur ia bënte homologëve

Vladimir Putin dikur ishte lideri shtetëror që i linte të prisnin nëpër…

Kosovë – Greqi: Vlera e dy skuadrave para përballjes në “Fadil Vokrri” – diferencë e ngushtë

Kosova do të zhvillojë takimin e dytë në Ligën e Kombeve, pas…