Arianit Xhaferi

Mendojeni pak o njerëz të mirë, Nesër do vinë në xhami të falin Bajramin edhe politikanët kriminelë dhe hajdutë, edhe tregtarët mashtrues, edhe uzurpatorët e pronës publike, edhe pronarët e bixhozit bashkë me kumarxhinjtë, edhe ata që bëjnë si të çmendur me veturat e motorët e tyre nëpër qytet, edhe ata që ju shesin drogë të rinjëve, edhe ata që hedhin plehrat dhe mbetjet e kurbanit në lum, në fushë, në mal, edhe ata tipat që parkohen në rrugë dhe shaktojnë kaos në trafik, edhe ata hoxhallarët që heshtin para të keqes, edhe ata gjykatës të korruptuar, edhe ata policë që mbyllin sytë para “të fortëve”, edhe ata gazetarë që fshehin të keqen dhe shërbejnë si megafonë të partisë, edhe stërvajnat, edhe llojlloj mashtruesi, gënjeshtari, dallaverxhiu, fëlliqësire…

Do ketë shumë njerëz por shumë pak prej tyre meritojnë një vend për të falur namazin e Bajramit në xhaminë e lagjes…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Kush t’i ndëshkojë “teologët” e falsifikuar

Për studentët e Universitetit të Tetovës, sikundër për mbarë popullatën apo për…

Vitet kur shqiptarët sundonin Jerusalemin: U pritën si çlirimtarë, sollën barazi për të gjithë

Nga: Bajram Peçi / Jerusalemi dhe shqiptarët, ç’lidhje mund të kenë mes…

Qenan Ismaili ia bart kompetencat e myftiut ministrit Oliver Spasovski

Ish-reisul ulema i BFI-së H. Suejman ef. Rexhepi patjetër të ketë ditur…

SKANDALOZE: SHAQIR FETAI POHON SE QE PESË MUAJ PO E MBANË FINANCIARISHT QEVERIA MAQEDONASE

Ështe vjedhje e pastër, është korrupsion i pastër qëndrimi i Shaqir Fetait…

A mbushet ujë me sitë

Njëqind mijë marifete po i bëjnë dhe, assesi nuk po kuptojnë se,…