Në mbledhjen e Këshillit të Komunës së Tetovës që është mbajtur sot, është vendosur që Komuna t’ia pastrojë borxhin prej dhjetë milionë denarësh ndërmarrjes “Parkingu i Qytetit” në Tetovë. Përse Komuna e Tetovës vazhdon ta mbajë këtë ndërmarrje që punon me humbje e të cilës disa herë me rradhë është dashur t’ja paguajë borxhin? Ku shkojnë paratë që inkasohen nga pagesat e parkingjeve, nga shërbimi i bllokatorit dhe karrotrecit? Përse qytetarët e Tetovës duhet të ndajnë para nga buxheti i Komunës sonë për të paguar borxhet në të cilën e kanë futur këtë ndërmarrje menaxhmenti i saj? Kush do mbajë përgjegjësi për këto hajdutlliqe që ndodhin? (Arianit Xhaferi)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

39 vjeçari nga Nikushtaku gjendet i vdekur në një automjet në afërsi të Radushës

Një person pa shenja jete, me plagë nga arma e zjarrit është…

Navalny dënohet me nëntë vjet burgim

Udhëheqësi i opozitës ruse, Aleksei Navalny, u dënua me nëntë vjet burgim,…

Alarmi: Serbia, me plan të rrezikshëm për Kosovën dhe Ballkanin!

Ekziston një plan i rrezikshëm i Serbisë për Kosovën dhe më gjerë…

​Von Cramon për liturgjinë në kishën në kampus: S’e di nëse është provokim nga serbët

Raportuesja e Parlamentit Evropian për Kosovën, Viola von Cramon, komentoi liturgjinë e…

Si po pastrohen paratë në epokën e Covid-19

Me ndryshimin e zakoneve për shkak të nga Covid-19, kanë ndryshuar edhe…