Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 1,00% në raport me vendimin e datës 19.9.2022.

Çmimi i shitjes me pakicë i EURODIZELIT (D-Е V) ulet për 2,00 den/l.
Çmimi i shitjes me pakicë i Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (ЕL-1) ulet për 2,50 den/litër dhe tani do të jetë 86,50 den/lit.
Çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 dhe i Mazutit М-1 SU nuk ndryshon.

Nga data 22.9.2022, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS – 95 84,50 (denarë/litër)
EUROSUPER BS – 98 87,00 (denarë/litër)
EURODIZEL BS (D-E V) 90,00 (denarë/litër)
Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 86,00 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU 50,391 (denarë/kilogram)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

​Lajçak: Me Osmanin u dakorduam të përshpejtohet puna për zbardhjen e fatit të të pagjeturve

Emisari special i BE-së Miroslav Lajçak, ka folur pas takimit me presidenten…

Gjashtë të vdekur dhe 29 raste të reja me COVID-19

Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoni të Veriut kanë vdekur gjashtë…

Ukraina nis trajnimin e civilëve në rast konflikti me Rusinë

Ukraina ka përgatitur lëvizje të reja për shkak të tensioneve në rritje…

Vrasja dhe plagosja në Klinë, arrestohen disa persona

Pesë persona janë arrestuar në lidhje me vrasjen e sontme që ndodhi…

Muajin e kaluar në Maqedoninë e Veriut inflacioni ka arritur në 14.5%

Paga mesatare mujore neto në maj 2022 për të punësuar është 31.407…