El Cheka gjithnjë dhe me “”bomba” më të rënda.

Hap fotografitë për të parë se pë çfar bëhet fjalë!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

‘Deutsche Welle’ e Gjermanisë censuron raportimin kritik të Izraelit

Bordi editorial i DW-së në një udhëzues të ri raportimi dërguar stafit…

Facebook pezullon faqen e Presidentit të Izraelit për shkak të gjuhës së urrejtjes

Shkelja e politikës së Facebook sa i përket gjuhës së urrejtjes ka…

Pas heqjes së kufizimeve, Suedia heq edhe testimin për COVID-19

Suedia ka ndalur testimin në shkallë të gjerë për COVID-19 edhe te…

Kurti: Ndikimi i pandemisë në ekonominë e Kosovës e ka thelluar varfërinë dhe pabarazinë

Ka nisur sot edicioni i katërt i Javës së Zhvillimit të Qëndrueshëm…

BDI pranon para ne KESH

Afera ,,reket” prej disa javë po trondit opinjonin vendas,të involvuar në këtë…