Është sulmuar Konsullata e Nderit e Republikës së Shqipërisë në Ukrainë.

Kjo konsullatë ndodhet në qytetin e Kharkovit dhe sulmi ka ndodhur gjatë ditës së djeshme.

Lajmin për sulmin ndaj saj, e ka konfirmuar vet konsullata përmes në postimi në rrjetin social, Facebook.

“Në orën 23:15, Konsullata e Nderit e Republikës së Shqipërisë u granatua si pasojë e një sulmi ajror të trupave ruse. Konsulli i Nderit dhe stafi i konsullatës janë aktualisht të sigurt”, thuhet në njoftimin e tyre.

https://m.facebook.com/albconsul/videos/284443050436579/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Shek Hallaçi i Grupit të Kumanovës: Me krahasu rininë e Kosovës me brigadat e Kuqe është si me fluturu Isa Mustafa në Mars

Shek Hallaçi /Halil Matoshi të krahasosh rininë e Kosovës, me brigadat e…

Institucioni në Maqedoni pa asnjë shqiptarë udhëheqës, 100% maqedonas

Aleanca për Shqiptarët në kuadër të një fushate të saj për të…

Ende në përdorim tekstet shkollore që fyejnë shqiptarët

Nxënësit maqedonas të vitit të dytë në arsimin e mesëm nga libri…

Ukraina paralajmëron rrezikun për rrezatim pas ndërprerjes së energjisë në termocentralin e Çernobilit

Substanca radioaktive mund të lirohen nga termocentrali bërthamor i Çernobilit të Ukrainës…