Dhomat e Specializuara të Kosovës njoftojnë se edhe pse ka filluar pushimi veror, mund të paraqiten parashtrime.

“Siç është njoftuar në kalendarin tonë, pushimi veror në DHSK fillon të hënën, më 24 korrik, dhe përfundon më 11 gusht 2023. Gjatë kësaj periudhe nuk mbahen seanca dhe disa nga shërbimet jothelbësore do të jenë në minimum”, njoftojnë Dhomat e Specializuara të Kosovës.

Po ashtu bëhet me dije se gjykata mbetet plotësisht funksionale dhe puna vazhdon në të gjitha seksionet e DHSK-së.

“Gjatë pushimit mund të paraqiten parashtrime dhe përveç nëse gjykatësit kanë urdhëruar ndryshe, afatet gjyqësore vazhdojnë të jenë në fuqi”, thuhet tutje në njoftimin e DHSK-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Vonesat e punimeve në rrugën “Muharrem Fejza”, banorët protestojnë të enjten

Banorët e rrugës “Muharrem Fejza” kanë njoftuar se të enjten nga ora…

PDK së shpejti me kryesi të re – jashtë saj mund të mbesin disa zyrtarë të lartë

“Unë aspiroj ta ndërtoj një Kryesi të re, jo vetëm me njerëz…

UNESCO nuk mbron koralet në Australi

Aktivistët e mjedisit e konsiderojnë vendimin  ndaj “Shkëmbit të Madh Koralor”si goditje…

Moska nuk do ta refuzojë takimin mes ministrave të jashtëm rus dhe ukrainas

Moska nuk do të refuzojë takimin mes ministrave të jashtëm rus dhe…

Ish-kryeministri i Serbisë: Vuçiqi vetë nënshkroi marrëveshjen me Kosovën për targat

Ish-kryeministri i Serbisë, Zoran Zhivkoviq ka thënë se zëvendësimi i targave “KS”…