Ministri i Brendshëm Oliver Spasovski deklaroi se Sasho Mijallkov nuk është larguar fare nga Shkupi.

“Mijallkov nuk është larguar nga vendi gjatë dy ose tre ditëve të fundit. Ai ishte gjatë gjithë kohës në Shkup. Një seri masash gjithëpërfshirëse janë marrë për ta gjetura atë”, tha Ministri i Brendshëm Oliver Spasovski për “Utrinski Brifing”.

Ai tregon se nga momenti kur mësohet se është e mundur të arratiset, Ministria e Brendshme ka zbatuar të gjitha kompetencat e policisë.

“Sipas Nenit 51 të Ligjit mbi Policinë, ju mund të merrni përsipër mbikëqyrjen e fshehtë të policisë nga zonat publike”, tha Spasovski.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Komandanti i KFOR-it takon shefin e ushtrisë serbe, flasin për sigurinë në Kosovë

Komandanti i KFOR-it, Ferenc Kajari  është takuar në Beograd me shefin e…

Zëdhënësi i UÇK’së në burg, ndërkohë zëdhënësi i Millosheviqit president”

Njëri nga komandantët e UÇK-së, aktualisht deputet i Kuvendit të Kosovës dhe…

Nesër merret vendimi për Tomor Morinën

Nesër do të merret vendimi për ish-ushtari i UÇK-së, Tomor Morina që…

Punonjësit e Postës së Maqedonisë në grevë, njëra prej arsyeve vonesa e pagave

Punëtorët e Postës së Maqedonisë sot kanë mbajtur grevë para kompanisë, ndërsa…

Europol shkatërron bandën

Arrestohen 70 persona, lirohen nga tutela 206 të mitur Agjencia e Bashkimit…