Ministri i Brendshëm, Oliver Spasovski vlerëson se kryeministri Zoran Zaev ka të drejtë t’i lirojë nga detyra të gjithë nënkryetarët e LSDM-së. Sipas Spasovskit, askush nuk e kundërshtoi vendimin.

Por, ministri i Brendshëm nuk u përgjigj nëse do të konkurronte përsëri për rizgjedhjen pozicionin e njëjtë në parti.

“Ky është vendimi i kryetarit të partisë i cili i propozoi zyrtarët, por kjo nuk ka rëndësi fare. Është e rëndësishme që të gjithë u pajtuam që ne duhet të ndryshojmë, t’i përmirësojmë, forcojmë strukturën e partisë. Ju e dini që këtë rrallë bën ndonjë parti që është në pushtet dhe që fitoi zgjedhjet. Menjëherë pas zgjedhjeve presidenciale, filluam të analizojmë dhe të përgatitemi për fitore në zgjedhjet e ardhshme parlamentare”, tha Spasovski.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

BESA me vende të garantuara në lista

Emrat pas kongresit të LSDM-së të hënën Lëvizja Besa do t’i ketë…

“Fshesë” në LSDM, shkarkohet Sekretari i Përgjithshëm dhe 6 nënkryetarët

Ka përfunduar mbledhja e përgjithshme e partisë më të madhe në pushtet,…

LSDM: Po formojmë qeveri të çliruar nga nacionalizmi

Nga LSDM-ja thonë se vazhdojnë bisedimet serioze për formimin e shumicës stabile…

TV24: Drejtori Selami furnizohet me vetura prej 400 mijë eurove, ndërsa nuk ka para për rrogat e punëtorëve

Drejtori i ndërmarrjes “Ujësjellësi” që është kuadër i BDI-së ka marrë me…

Qeveria vendosi: Nga klasa e parë deri në të tretën me prezencë fizike, nxënësit e tjerë mësim nga kompjuteri

TV21 mëson se Qeveria ka pranuar propozimin e Komisionit për sëmundje infektive…