Ka dështuar mbajtja e seancës gjyqësore për djegien e Spitalit modular në Tetovë. Shkak për anulimin ishte mungesa e avokatit mbrojtës të ish drejtorit ekonomik të Spitalit të Tetovës, Artan Etemi. Gjykatësi i lëndës, vendosi që seanca e radhës të mbahet më 29 maj. Seanca gjyqësore për zjarrin në modularin e Tetovës ku humbën jetët 14 persona, ka filluar në 6 shtator dhe që atëherë, janë anuluar 14 seanca. Në seancën e radhës e cila do të mbahet në 29 maj, priten edhe fjalët përfundimtare para marrjes së vendimit përfundimtar. Në zjarrin për modularin e Tetovës, akuzohen 3 persona fizikë, përkatësisht ish Drejtorët e Spitalit klinik të Tetovës, Florin Besimi dhen Artan Etemi, mjeku Boban Vuçeski si dhe spitali i Tetovës si subjekt juridik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Vuçiq thotë se mund të ndryshohet Rezoluta 1244 dhe Kosova të anëtarësohet në OKB

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq iu ka drejtuar kombit rreth zhvillimeve dhe…

Në një festë private në Izrael, të ftuarit panë një tragjedi – ‘një gropë u hap papritmas në pishinë dhe uji mori me vete dy burra’

Në një festë private në pishinë në Izrael, të ftuarit panë një…

“Moskva” është luftanija e parë ruse që fundoset që nga Lufta e Dytë Botërore

Sipas profesor Evan Mawdsley – një historian kryesor i specializuar në historinë…

Pastrimi i parave, Shqipëria në “listën gri”

Shqipëria u përfshi në listën e vendeve nën monitorim të shtuar, ose…

Banka Qendrore e Rusisë ul normat e interesit

Banka Qendrore e Rusisë ka ulur normat kyçe të interesit nga 9.5…