Është shtyrë deklarata e prokurorit Burim Rustemi nga PSP-ja. Rustemi sot duhej të jepte deklaratë për Prokurorin për Krim të organizuar dhe korrupsion për rastin “Reket”. Shtyrja është bërë për shkak të seancës së sotme për rastin “TNT”, që udhëhiqet nga Rustemi.

Nga fillimi i javës deklarata për rastin “Reket” kanë dhënë prokuroret speciale Lile Stefanova dhe Elizabeta Josifovska.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Policia do të kontrollojë nëpër shtëpitë private ku ka festime dhe takime

Qeveria e Maqedonisë së Veriut e obligoi Ministrinë për Punë të Brendshme…

Benzinat lirohen për 0,5 denarë, ndërsa dizeli për 1,5 denarë

“Qeveria nuk rrënoi para QT “Mavrovasja”, por ndihmoi komunën e Çairit, e…

Theret për vdekje një person në fshatin Likovë të Kumanovës

Rreth orës 18:30 minuta ka ndodhur një vrasje në fshatin Likovë të…

KSHZ-ja kërkon rishikim e datës së zgjedhjeve

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) përpara Këshillit të Sigurimit që është thirrur…

VMRO dhe LSDM përplasen për “bombat” e reja

LSDM dhe VMRO DPMNE edhe sot janë përplasur rreth incizimeve të reja…