Rreth 2 mijë kompani dhe një numër përafërsisht i njëjtë të personave fizik deri në fund të qershorit kanë arritur një borxh ndaj shtetit rreth 141 milionë euro, duke evituar pagesën e tatimeve dhe doganave.

Lista më e re e borxhëlinjëve që e ka publikuar DAP, tregon se detyrimet ndaj shtetit kanë filluar të shlyhen. Për këtë muaj lista posedon gjithsej 1924 subjekte juridike, që është më pak në krahasim me qershorin dhe 1882 persona fizik, që është për 642 më pak se muajin e kaluar./Alsat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Burime pran BDI-së për Zhurnal: Koka e GRUBIT, do të shkatërron BDI-në!

Edhe pse qeveria pritet të votohet së shpejti, brenda BDI-së vazhdon të…

Vice Zaev: As unë dhe asnjë anëtar i familjes sime nuk ka lidhje me rastin “Reket”

Pas shumë lajmeve të rrejshme për mua dhe familjen time të cilat…

Kosova mbetet e paprekur nga koronavirusi

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) gjatë ditës së sotme…

Përdhosen tabelat në gjuhën shqipe brenda parkut të Shkupit

Vazhdojnë të përdhosen tabelat në gjuhën shqipe në Shkup. Këtë herë vandalizmi…

Telefonat inteligjentë i kanë bërë njerëzit më dembelë – studimi britanik tregon edhe rrezikun shëndetësor nga një sjellje e tillë

Përtacia për shkak të telefonave inteligjentë është përkeqësuar – megjithëse në Britani…