Hallaçi i Grupit të Kumanovës ka përshëndetur vendimin e ish pjesëtarit të UÇK-së nga Çerkezi I Kumanovës, Emri Fazlia- Kobra, i cili leshoi radhët e BDI-së dhe kaloi te Aleanca për Shqiptarët. Ja postimi i plotë i Hallaçit:

Emri Fazlia me pseodonimin e luftës së 2001 KOBRA një djalë i lindur patriot, fjalë pak dhe pun shum, të gjithë shokët që e kanë njohur në ditët më të vështira kan respekt të veçantë për të,kësi djemësh i duhën Kombit si Emriu që kan bër shum e së kan keqpërdorur kurr emrin dhe kontributin e tyre, si Emriu ka edhe shum e shum djem tjerë,andaj është e udhës që këta djem si Emriu të ngrihën dhe të ju thonë mjaftë ishte, keqëbërësve në emër të luftës,të cilët intëresat Kombëtare i kanë zëvëndësuar në intëresa të ngushta familjare dhe grupore,thuaj se Shqiptarët këtu në Maqedoni jan vetëm familjet e tyre, duke harruar se këtu jetojnë mbi 700.000 Shqiptarëqë,ky lloj i “patriotëve” që skan lën gjë te zezë pa bërë në dëm te interesave Kombëtare, kryesisht jan brenda radhëve të BDI-së.
Andaj e përshëndesim veprimin e Emriut, dhe ju bëjmë thirrje të gjithë patriotëve , dhe patriotëve që luftuan në 2001, që me veprim konkret si te Emriut tju dalim kundër keqëpërdoruesve te gjakut,vuajtjes dhe mundimit te Kombit tanë.
GJITH ata Që e ndin veten të Paster Duhet Ti Bashkangjiten Aleancës për Shqiptarët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Ku jeni “komandanta” të 2001-shit, pse po heshtni për komandant Sokolin!

Nuzemedin Imeri / Vëllezër e Motra, Të dashur bashkëkombës, të flasësh për…

“Grupi i Kumanovës” ri-dënohet me aminin e Ali Ahmetit

“Rasti i Kumanovës” në fakt është varri moral i BDI-së dhe oqeani…

Efendi Rexhepi: Me komplot e tradhëti nuk përmirësohen “situatat e vështira”

R E A G I M Mbi Raportin e Komisionit Evropian për…

Xhaferi: Nesër në xhami do vinë politikanët kriminelë, dhe hoxhallarët që heshtin para të keqes

Arianit Xhaferi Mendojeni pak o njerëz të mirë, Nesër do vinë në…

Fituesit e zgjedhjeve në Kosovë po e përkrahin Selën dhe Gashin, humbësit po e përkrahin Ahmetin dhe Musa Xhaferin

Ylber Pilku /Nëse bëjmë një paralele shumë lehtë do ta konstatojmë se…