Derisa po kënaqej nëpër Zvicër, Shaqir Fetait i erdhi një ftesë nga Maqedonia e Veriut dhe, pasi i verifikoi mirë gjërat, vendosi që të ikë nga xhematet e Zvicrës. I erdhi ftesa nga Hallk Banka dhe, kur e mësoi restorantin se ku do të shtrohet një ifatar i begate dhe, me të kuptuar se cilët personalitete do të merrnin pjesë në atë iftar, Shaqir Fetai vendosi që t’ua kthejë shpinën të gjithë atyre xhemateve në Zvicër që kishin shprehur dëshirê të bëjnë iftar me “reisin” e tyre. Fluturimthi erdhi në Shkup dhe drejt e në restorant, si i babzitur, si llaskuc i përjargur.
Drejtuesit e Hallk Bankës ishin përkujdesur që t’i nderojnë disa personalitete me mirënjohje speciale nga Banka. Shaqir Fetain nuk e kishin përfshirë në atë grup personalitetesh për t’ia dhënë ndonjë “dekoracion”, as ndonjë mirënjohje për  donjë kontribut të veçantë. Thjesht, nuk e kishin bërë hesap! Ky gjest i Bankës si dhe fakti që nuk i dhanë fjalë për përshëndetje por vetëm ia ofruan që ta bëjë aminin e darkës, e kishte irituar tej mase Shaqir Fetain, i cili përkthyesit të vet i kishte folur mbi këtë mosrespekt dhe lëshim të palës turke dhe ia kishte përfolur tërë këtë organizim. Po thuajse në mënyrë demonstrative kishte dalur nga restoranti i cili nuk i kishte ofruar Shaqir Fetait kurrfare ambienti të ngrohtë. Shaqir Fetai është prej atij soji që ta ha buken e ta përplasë kupën!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

MPJ e Bullgarisë shpreh shqetësim nga veprimet e presidentit të Maqedonisë

Ministria e Punëve të Jashtme e Bullgarisë shprehu shqetësim për veprimet e…

Siljanovska: Gjithmonë kam kritikuar Gruevskin

Edhe për kundër akuzave gjatë ditëve të fundit drejtuar kandidates për president…

Biden paralajmeron presidentin rus Putin

Vetëm një ditë para takimit në Gjenevë, presidenti i shteteve të bashkuara,…

​Rritja e çmimeve, Kurti sërish paralajmëron një pako të masave për t’iu dalë në ndihmë qytetarëve

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, sërish ka paralajmëruar një pako të masave…

Zelensky-141 shteteve pro rezolutës: Zgjodhët anën e duhur të historisë!

Volodymyr Zelenskyy vlerësoi votën e 141 shteteve anëtare të OKB, që votuan…