Komisioni Rregullator i Energjetikës solli vendimin me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht 0,44 % në raport me vendimin e datës 14.9.2023.

Çmimet referente të derivateve të naftës në tregun botëror, në krahasim me përllogaritjen e mëparshme, shënojnë rritje mesatarisht: te benzina për 1,060 %, te nafta për 1,541 %, te vaji ekstra i lehtë për 1,405 % dhe te mazuti për 0,656% .

Nga data 16.9.2023, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS – 95                   90,00 (denarë/litër)
EUROSUPER BS – 98                   92,50 (denarë/litër)
EURODIZEL BS (D-E V)               86,00 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 85,00 (denarë/litër)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Rama pret Borrellin në Tiranë: Mbledhja e parë jashtë Brukselit e Këshillit të Stabilizim-Asociimit

Në Tiranë është duke u zhvilluar takimi i Këshillit të Stabilizim Asocimit…

Japonia goditet nga tajfuni, një i vdekur dhe disa të plagosur

Bregdeti perëndimor i Jpaonisë do të goditet sot nga një tajfun, kanë…

“Shqipëria hapet totalisht në 1 qershor”

Shqipëria do të hapet plotësisht në 1 qershor, pa masa kufizuese anti-COVID,…

Prokuroria bullgare thotë se 44 persona u gjetën të vdekur në autobus, jo 45

Zëvendëskryeprokurori i Bullgarisë, Borislav Sarafov, ka thënë, se 44 trupa të djegur…

Luftë me policinë në SHBA/ Dy oficerë të vrarë, një i plagosur, sulmuesi reziston nga shtëpia

Dy oficerë policie janë vrarë dhe një tjetër është plagosur deri tani…