BDI dhe LSDM janë njëlloj, pakashumë, pasi janë bërë si binjak siamez. Kështu i ka quajtur partnerët e koalicionit në ekzekutivin e RMV, lideri i opozitës shqipëtare, Ziadin Sela.

“Të dy palët janë pratnerë të qeverisë. Ky tjetri (Zaevi) është kryemashtruesi i vendit. Fjala e tij në opinion nuk është dosido për qytetarët, mendoj se çdo kush i ka të freskëta fjalët e tij nga ato preskonferenca për të vërtetën e tmerrshme për “Monstrën”. Pastaj, sot e shohim tek luan politikisht përsëri në kurrzi të disa familjeve të cilat i vaujnë pasojat qoftë të atyre familjeve të atyre të rinjëve që u vranë, qoftë atyre familjarë që ndoshta padrejtësisht shetiten gjyqeve e i rigjykojnë dhe na shtojnë dliemat mbi drejtësinë”, tha Zidain sela, kryetar i ASH-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Donald Trump paditet për emërtimin e COVID-19 si “virus i Kinës”

Ish-presidenti Donald Trump është paditur nga një grup i të drejtave civile…

Në Bruksel mbahet takimi i Këshillit për MSA-në

Në Bruksel, të martën më 7 dhjetor mbahet takimi i katërt i…

Buka, mielli, vaji,… nga sot shiten pa TVSh!

Nga sot tërësisht hiqet Tatimi i Vlerës së Shtuar për produktet bazë…

Deklarata për gjenocid në Kosovë, politikani serb: Ambasadori gjerman të kërkojë falje

Deklarata e turpshme e ambasadorit gjerman në Beograd, Thomas Schieb, se Serbia…

Gazetarja e televizionit shtetëror rus “deklaron se Lufta e Tretë Botërore ka nisur” pas fundosjes së anijes Moskva të Rusisë

Një gazetare e televizionit shtetëror rus thotë se Lufta e Tretë Botërore…