Sead Koçan në vend që të paraqitet në burgun e Idrizovës për vuajte të dënimit prej 4 viteve e 8 muaj, sot ka dërguar kërkesë të re për anulim. Gjykata Penale ka pranuar kërkesën, por edhe e ka kërkuar dokumentacionin e plotë nga spitali privat ku Koçan është shtrirë. Pasi spitali t’i dërgojë vërtetimet mjekësore, gjykata do të sjellë vendim nëse kërkesa do të pranohet apo jo. Për shkak të ditës së nesërme jopune, Koçan edhe këtë fundjavë mbetet në liri. Ky i fundit duhej të paraqitet në Idrizovë më 17 korrik. Që atëherë, në çdo mënyrë tenton ta anulojë vuajtjen e dënimit për rastin “Trust”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Akciza e benzinës do të ulet për 1 denar

Komisioni Rregullator i Energjetikës njoftoi se akciza e benzinës do të ulet…

Nesër protestojnë punonjësit e gjykatave

Prej orës 9 e 30 minuta deri në orën 11, nesër gjykatat…

BDI-së të gjithë deputetët për “kryeministrin shqiptar”, BDI i refuzon për një kuti votimi në Zajas!

Sekretari i përgjithshëm i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari i dha një…

Koalicion ASh-Alternativa vazhdon fushatën

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa e vazhdoi fushatën në kalanë e…

Erdogan: Vendimin përfundimtar e sjell komisioni zgjedhor

Zgjedhjet lokale në Turqi kanë përfunduar dhe tashmë vendimi mbi epilogun e…