Largimi i shqiptarëve nga vendi po shoqërohet jo vetëm me uljen e fuqisë punëtore dhe zhgënjimit të tyre nga vendi, por edhe me një “trend” i cili është kthyer tashmë në fokusin e debatit. Bëhet fjalë për djegien e pasaportave të Shqipërisë, sapo ata dalin nga atdheu.

Reagimet në rrjet për këtë çështje kanë vërshuar, dhe një prej tyre, aktivisti Genc Sejko thotë se ky është poshtërim i simboleve kombëtare

“Ka filluar një trend idiot, ku ata që largohen nga Shqipëria, djegin pasaportën në shenjë proteste. Pasaporta është e Republikës së Shqipërisë nuk është e qeverisë. Kur digjni pasaportën, digjni edhe simbolet kombëtare. Nuk ju urren Shqipëria. Ju urreni politika. Mësoni të bëni dallimin”, shkruan Genc Sejko.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Geroski vazhdon me publikimin e informatave

Gazetari Branko Geroski thotë se nuk e ka ndërmend të ndalojë me…

Zaev flet për rënien e Qeverisë së tij?!

Kryeministri Zoran Zaev nga Brukseli porositi se anulimi i mundshëm i vendimit…

Mihrije Braha i shanë politikanët… (FOTO)

Këngëtarja e mirënjohur Mihrije Braha, duket qartë se është mllefosur shumë në…

“Reket”, Prokuroria nuk jep detaje për hapat e ndërmarra

Nuk ka detaje të reja rreth rastit “Reket” dhe hapat që po…

Digjet mali mbi fshatin Kondovë

Kondova para 2 viteve ishte e rrezikuar nga një zjarr masiv i…