Prokuroja Vilma Ruskoska në intervistë për emisionin “KOD” ka deklaruar se Katica Janeva nuk ka qenë nën masa hetimi të posaçme dhe se ajo personalisht beson se e njëjta nuk është arratisur nga shteti, sepse këtu ka familjen e saj.

Siç sqaroi prokurorja Vilma Ruskoska në intervistë për emisionin “KOD”, dy prokuroret nga PSP-ja kanë kërkuar kontakt me të.

Fillimisht ato kishin pyetur nëse duhet të shkojnë në Prokurori për të dhënë kallëzim.

Ajo mes tjerash ka theksuar se celulari i Katica Janevës është konfiskuar për shkak të hetimit, mirëpo nuk kanë dalur informacione se ajo posedon dhe celular tjetër, ndërsa Ruskoska ka theksuar se deri sa të vërtetohet se ku gjendet edhe celulari i dytë nuk mund të spekulojë për një gjë të tillë.

Incizimet që janë dorëzuar në Prokurori për ndjekje të krimit të organizuar kanë konfirmuar se bisedat midis të shantazhuarit –Kamçev dhe Jovanovskit është edhe një person i tretë në disa nga bisedat, bëhet fjalë për prokuroren  Speciale Katica Janeva. Këtë ekskluzivisht për KOD e ka konfirmuar Prokrurorja Ruskoska.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Pendarovski-Ahmeti: Të gjithë faktorët politikë të orientohen drejt pajtimit dhe bashkimit për qëllime strategjike

Kreu i shtetit Stevo Pendarovski në takimin e sotëm me kryetarin e…

Protesta e 16 Marsit, zbardhen udhëzimet e PD-së

Partia Demokratike po përgatitet me detaje për protestën e madhe të opozitës…

Kërkesa për falje, heshtje në Kabinetin e Ivanovit

Qetësi në vilën në Vodno. Nëse po përgatitet një falje e re…

Rrugët të kalueshme, qarkullimi vijon normalisht

Qarkullimi në rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndalesa vende-vende nëpër rrugë të…

Zaev: Do të ndërrohen më shumë se 1/3 e ministrave

Këshilli qendror i LSDM-së ka vendosur për shkarkimin e të gjithë organeve…