Pjesëmarrja e Shaqir Fetait në Konferencën ndërkombëtare islame me Temë:”Uniteti islam”, organizuar nga Këshilli Botëror i bashkësive islame, me seli në Ebu Dhabi, paska qenë në emër të Bashkësisë Fetare Islame në RMV! Kush ia ka kontestuar këtë fakt abdallit! Kush i ka thënë se ai ka shkuar në regji private apo, mbase mendon Shaqir Fetai se myslimmanët do të kenë menduar se ky në këtë Konferencë është thirrur si “alim me famë botërore”! Pastaj, e ka të qartë se “alimllëku” i tij nuk vlenë as sa i filloristëve që për herë të parë takohen me librin, e zbret topin në tokë duke thënë “Pjesmarrja e jonë është në emër të BFI e RMV, të shoqëruar nga H. Ismet Ademi”!!! Këtu, i shkreti, mendon se po komunikon me organizatorin, sepse, vetëm organizatorit mund t’ia bëjë me dije se kë përfaqëson ai aty! Apo mbase i ka ngelur rrem që nga periudha e UDB-së kur oficerëve të ndryshim u tregonte se kë përfaqëson, në emër të kujt po rrëfehet. Mbi të gjitha, ky rrëfim i Shaqir Fetait, ëhtë në frymën e rrëfimit para priftit! Që t’ia bëjë me dije këtë fakt opinionit vendor, këtu pastaj del fund e krye abdall, naiv, lolo, ashtu siç është në fakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Policia jep detaje për vrasjen e amerikanit në Beograd

Media e Beogradit njoftoi sonte identitetin e amerikanit të vrarë në kryeqytetin…

Refuzohet kërkesa e protestuesve, nuk do të shkarkohet prokurorja Fatime Fetai!

Burime nga Prokuroria Publike kanë thënë për gazetën Lajm se prokurorja Fatime…

Zhbërja e Speciales është e pamundur

Në dhjetor të vitit 2017 me propozim të OVL të UÇK-së, u…

Raketat ruse ‘zhdukin’ aeroportin e Vinnytsia

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelenskyy, deklaron se raketat ruse kanë goditur dhe…

SHBA-ja dhe Rusia do të nisin bisedime për kontrollin e armëve bërthamore

Tri ditë të bisedimeve për kontrollin e armëve bërthamore mes Shteteve të…