Prokuroria Themelore Publike Shkup ka sjellë Vendim për zbatimin e procedurës hetimore kundër 5 personave, njëri nga të cilët është i dyshuar për veprën penale “Keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe kompetencave”, derisa katër të tjerët dyshohen për ndihmë gjatë kryerjes së veprës penale.

Gjatë periudhës prej 16.12.2014 deri më 29.05.2017, i dyshuari i pare në cilësinë e ushtruesit të detyrës drejtor i Regjistrit Qendrorë, ka tejkaluar kompetencat e tij, përmes urdhrit gojor duke urdhëruar që një e punësuar të evidentohet si e rregullt në punë në listat mujore të cilat i ka përgatitur Sektori për Resurse Njerëzore, edhe pse ka qenë i vetëdijshëm se e punësuara nuk do të paraqitet në vendin e punës, por do të jetë e angazhuar për aktivitete partiake të një subjekti politikë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Muhamedi: Bombat, me rëndësi për rastin “Monstra”, “Lagja e Trimave” dhe “Harun Aliu”

Analisiti Nijazi Muhamedi në një deklaratë për Alsat, tha se bisedat e…

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë MPB-në e Maqedonisë së Veriut

Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet…

Ekskluzive: Paraqiten rezultatet e hetimeve ndërkombëtare për rastin te Liqeni i Smilkovës

Momente të reja janë paraqitur në hetimet e pavarura ku janë kyçur…

Nëna e El Chekës: Më therrën me thikë dhe grisën foton e Almirit (VIDEO)

Para fillimit te protestave kunder BDI-se ne Shkup, ka ndodhur disa incidente…

Afrim Gashi: Do të angazhohemi për rroga më të larta në arsim dhe pushim pranveror për nxënësit

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, fushatën parazgjedhore për zgjedhjet e 15 korrikut…