Reciprociteti në mesë të 🇽🇰 ↔️ 🇷🇸


Çfarë të drejtash gëzojn pakica Serbe në Kosovë, minimum t’ju garantohen edhe banorëve Shqiptarë në Komunat Medvegjë, Bujanoc dhe Preshevë.

Edhe në takime e nivelit të lartë mes Kosovës dhe Serbisë në Bruksel, do të duhej të vlen ky parim.

Drejt #Reciprocitetit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Garda e spiunëve të UDB-së dhe SHIK-ut në fushatë kundër Qeverisë Kurti

Shkruan: ANALIST-Hajrullah Tërnava / Nga frika që i ka kapluar nga kjo…

Hajnat dhe qentë e uritur

A e dinë marionetat e Shaqir Fetait se çka do të thotë…

Pritje madhështore në “qevapçillnicë”

Në manifestimin qendror të organizuar nga “rijaseti” me rastin e Natës së…

Kur profesor Janura bëhet profesor Januari

Shkëlzen Halimi Gjithnjë e më shumë ngjarjet e ndryshme kulturore, përvjetorët, konferencat…

Vjedhje fetaro-“artistike”

Postfestum A e mbani mend motivin e shprehur nga Shaqir Fetai për…