MPB informon se nga spitali psikiatrik i Bardovcës paska ikur nje pacient! Informata ilustrohet me nje foto që paraqet makinat e policisë para dyerve të Bashkësisë Fetare Islame të Shaqir Fetait! Ështe rastësi, apo, nisur nga fakti se BFI kohëve të fundit është bërë bastion i personave me probleme psikike, edhe policia ka vendosur që pacientin ta kërkojë nëse është strehuar te “komuniteti” i vet! Mbetet të shikohet se si do të zhvillohet ngjarja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Pasi ndihmuan Shqipërinë, FSK-ja bashkë me zjarrfikësit kthehen në Kosovë

Një pjesë e Forcave të Sigurisë së Kosovës bashkë me ekipet e…

Tre vjet burg gjeneralit serb se spiunoi në SHBA

Gjykata e Lartë e Beogradit dënoi të premten Momcilo Perisiç, me tre…

Vrasja e një personi me ngjyrë nxit protesta në Mineapolis

Në periferi të qytetit Mineapolisit të SHBA-së gjatë natës shpërthyen protesta pasi…

Kapen 300 kilogramë drogë skunk në Mal të Zi

Zyrtarët e Drejtorisë së të Hyrave dhe Doganave, së bashku me zyrtarë…