Sekretari Gjeneral i Qeverisë, Dragi Rashkovski në pres konferencën e sotme ka informuar se do të ngritët padi për shpifje dhe nënçmim drejt më shumë personave dhe internet portaleve, përshkak të rastit për tenderin e M-NAV-it.

Siç theksoi Rashkovski, padi do të ngritet kundër Ivanka Vasilevskës, milenko Nedelkovskit, Lubço Zlatevit, Goran Momirovskit, partisë Levica, Irena Radovanoviqit, Lubço Pavlevskit si dhe Valon Belës.

Procedura arbitrare do të dorëzohet kundër portaleve “Kurir”, “Ekspres”, “Infomaks” dhe “Lider”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Grupi i Kumanovës: Him Koca dhe Agron Koca na kanë borxh!

Lidhur me sulmin ndaj babait të “El Chekes” kanë reaguar edhe pjesëtarë…

Seancë e Komisionit për Antikorrupsion

Komisioni Shtetëror për Parandalim të korrupsionit (KSHPK) sot do ta mbajë seancën…

Përleshje e armatosur në Stuneniçan

Sipas MPB, pas një zënke verbale А.SH.(28), i cili nga makina “Reno“…

Sot pritet aktgjykimi për ish drejtorin e ELEM-it

Sot në Gjykatën Penale – Shkup duhet që të shqiptohet aktgjykimi për…

Shifra të frikshme për papunësinë e të rinjve në Maqedoni, renditet e treta në botë

Gazeta angleze “The Economist” ka publikuar statistika në lidhje me papunësinë në…