Kujtojmë që Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar një projektrezolutë kundër akuzave të Dick Marty-t për trafik organesh gjatë luftës në Kosovë. 

Më herët, Kryeministri Rama ka premtuar se do të shkojë edhe vetë personalisht në selinë e Këshillit të Europës në Strasburg më 10 -14 Tetor në sesionin e vjeshtës së Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europës për të kërkuar rrëzimin rezolutën e miratuar në Janar të vitit 2011 nga Dick Marty, mbi bazën e të cilës janë ngritur dhe akuzat për 4 ish-luftëtarë e UÇK përfshirë dhe ish-Presidentin Thaçi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Rusia vazhdon shtypjen e protestave kundër mobilizimit

Edhe mbi 840 persona janë arrestuar në Rusi në protestat kundër mobilizimit…

Si e shkaktoi pandemia një valë të madhe të urisë në Evropë?

Jeta nuk ishte e lehtë për Patrician, madje edhe para periudhës së…

Partitë propozojnë 10 kandidatët e parë për këshill komunal mos të kenë prag të votave, për të pavarurit kushte më të vështira

Propozimi i harmonizuar mes VMRO-DPMNE-së dhe LSDM-së për lista të hapura në…

MASH merr kompetencat në gjimnazin”Kiril Pejçinoviq” në Tetovë

Ministria e Arsimit dhe Shkencës njofton se Komunës së Tetovës ia merr…

Sindromi Havana – policia në Berlin po heton rastet në Ambasadën amerikane

Policia në Berlin të Gjermanisë ka filluar hetimet pasi stafi në ambasadën…