Qeveria e Kosovës sot e ka miratuar Projektligjin për Pagat në mbledhjen e radhës.

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ka bërë të ditur se reforma në sektorin publik të pagave do të arrihet me miratimin e këtij ligji.

Reforma në administratë është e mangët pa një sistem të mirë të. Ligji i Pagave synon të krijojë një sistem që krijon dhe mirëmbahen rregullat në realizimin e të drejtës së pagës, kjo reformë nuk ka se si të arrihet ndryshe pos barazisë, drejtësisë që ky sistem ofron”, ka thënë Sveçla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Hidhet poshtë kërkesa për rinumërimin e votave, Vetëvendosja partia e parë

Ka përfunduar procesi i numërimit të votave të rregullta nga zgjedhjet e…

Tetova shpall Rifat Jasharin “Qytetar Nderi”

Komuna e Tetovës, ka shpallur dy ditë më parë “Qytetar Nderi” Rifat…

Pse tre autobusët e tjerë nuk janë ndalur? A kishte kontrabandë të derivatit të lirë turk për në Shkup?

Fakti që po e huton gjithë opinionin është ajo që aq shpejtë…

Ukraina thotë se ka çliruar 600 vendbanime këtë muaj

Forcat e armatosura të Ukrainës kanë çliruar më shumë se 600 vendbanime…

PDK pritet të zgjedh sot Kryesinë e re

Partia Demokratike e Kosovës sot pritet të mbledhë Këshillin Drejtues ku do…