Qeveria e Republikës të Maqedonisë së Veriut sot do t’i mbajë seancat e 173 dhe 174 të rregullta, me më shumë pika të rendit të ditës nga programi i saj për punë dhe nga interesi i qytetarëve, kumtoi pres-shërbimi qeveritar.

Në rend dite të seancës së 173-të janë propozuar një numër i madh i pikave me të cilat propozohet miratimi i programeve për punë, plane financiare dhe bilanc për punën e ministrive, të ndërmarrjeve publike dhe shtetërore, si dhe të shoqërive aksionare në pronësi të shtetit.

Në korrnizat, sërish, të seancës së 174 të rregullt të Qeverisë, do të shqyrtohen shumë informata, do të konfirmohen vendime dhe më shumë propozime për ndryshime dhe plotësime, si dhe propozim vendimet ligjore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Muhamedi: Bombat, me rëndësi për rastin “Monstra”, “Lagja e Trimave” dhe “Harun Aliu”

Analisiti Nijazi Muhamedi në një deklaratë për Alsat, tha se bisedat e…

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë MPB-në e Maqedonisë së Veriut

Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet…

Ekskluzive: Paraqiten rezultatet e hetimeve ndërkombëtare për rastin te Liqeni i Smilkovës

Momente të reja janë paraqitur në hetimet e pavarura ku janë kyçur…

Nëna e El Chekës: Më therrën me thikë dhe grisën foton e Almirit (VIDEO)

Para fillimit te protestave kunder BDI-se ne Shkup, ka ndodhur disa incidente…

Afrim Gashi: Do të angazhohemi për rroga më të larta në arsim dhe pushim pranveror për nxënësit

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, fushatën parazgjedhore për zgjedhjet e 15 korrikut…