Paga për muajin shtator ose ndërprerje të punës. Ky është mesazhi i punonjësve të Postës së Maqedonisë, të cilët nga sot nisin me ndërprerje paralajmëruese të punës prej gjysmë ore.

Ndërprerjet paralajmëruese, thonë punonjësit, do të bëhen gjatë pauzës gjysmë ore për të mos dëmtuar përdoruesit e shërbimeve të tyre, por nëse nuk paguhen ata paralajmërojnë protesta edhe para Qeverisë.

Greva e radhës tashmë është planifikuar për 29 tetor. Posta e Maqedonisë ka 2000 njerëz të punësuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Mbretëria e Bashkuar do të refuzojë çdo vonesë për Brexit

Mbretëria e Bashkuar nuk është e gatshme të shtyjë Brexitin, përtej afatit…

Kryetari i Parlamentit të Ukrainës: Çfarë mund t’i ndodhë Evropës nëse rusët kërkojnë të krijojnë Perandorinë e tyre?!

Kryetari i parlamentit të Ukrainës, Ruslan Stefanchuk gjatë një lidhje virtuale përmes…

Saramati: Objekti në Kukës që përmendet nga Specialja në aktakuzën ndaj Shalës, shërbeu vetëm si pikë grumbulluese për ushtarët e UÇK-së

Ish-pjesëtari i UÇK-së, Pjetër Shala, u arrestua më 16 mars 2021 nga…

Suharekë : 200 hektarë përfshihen nga zjarri, flakët po përhapen me shpejtësi (VIDEO)

Në  fshati Studençan dhe fshati Tërnje në  afërsi të  komunës së  Suharekë…

Zyrtari i BE’së: Serbët e dinin që Kosova do ti bashkohej sistemit rregullues energjetik të Shqipërisë

Drejtori i Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë (KE) Janez Kopac tha se…