Një përgjigje e keni në fb profilin “El Cheka”:

Federica Mogherin bashk me Zoran Zaevin shpëtuan Maqedonin e Gligorovit nga një kriz e thell ekonomike dhe nga destabilizimi i saj, ku nëpërmjet krijimit të PSP-së do të merrnin në kontroll të gjitha faktet e krimit që bëri regjimi Lsdm-Bdi dhe Lsdm-Vmro nga viti 2001 deri në vitin 2015!
Fal krijimit të prokuroris speciale këta do kishin kontrollon e plot e të gjithave fakteve dhe përgjimeve që sillnin zbardhjen e shum rasteve të montuara nga ky shtet!
Katica Janeva dhe Boki13 pranuan lojën e këtyre fal shumave të mëdha që do të fitonin këta të fundit!
PSP-ja është e krijuar nga truri i quajtur Federica Moghern ku do të mbante larg destabilizimin e Maqedonis Veriore fal fakteve që posedojn, ku pas përdorimit të tyre për të reketuar të përgjuarit dhe kriminelët që keqpërdorën detyrat do të zhduknin gjithçka, ndërsa shqiptarët do të vazhdonin të vuanin burgjeve pafajsisht!
Kjo është njëra ndër arsyet se pse Europës nuk i ndëgjohet zëri për “Reketin”!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Janusz Bugajski: Amerika ka nevojë për një strategji më të fuqishme ndaj Rusisë

Me provat në rritje (që tregojnë) se Kremlini ka financuar Talebanët për…

Qeveria i kërkon FMN-së analizë për koston e krizës

Qeveria ka kërkuar nga Banka Botërore dhe Fondi Monetar Ndërkombëtar të dalin…

Biden për dënimin e Mlladiq: Është vendim historik

Presidenti i SHBA-së, Joe Biden, ka thënë pas rikonfirmimit të dënimit me…

Si ndodhi që teoritë konspirative kundër COVID-19 t’i kushtojnë me jetë shumë njerëzve në mbarë botën?

Një është i bindur që coronavirusi është armë biologjike, i dyti që…

MASH merr kompetencat në gjimnazin”Kiril Pejçinoviq” në Tetovë

Ministria e Arsimit dhe Shkencës njofton se Komunës së Tetovës ia merr…