Me propozim-ligjin për informacione të klasifikuara në lexim të parë, duhet të fillojë seanca e sotme e 90-të kuvendore.

Përveç kësaj pike, në rend dite janë edhe Propozim-ligji i Agjencisë për siguri kombëtare, Propozim-ligji për koordinim të bashkësisë të sigurisë-zbulimit, Propozim-ligji për ndryshimin e Ligjit për ndjekjen e komunikimeve dhe Propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit të punëve të brendshme, të gjithë në lexim të parë.

Në seancë duhet të debatohet edhe për propozim-ligjet për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për të huaj, për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për marrëdhënie pune, për dokumente elektronike, identifikim elektronik dhe shërbime të besueshme, për menaxhim elektronik dhe shërbime elektronike, për Regjistrin qendror të popullsisë, të gjitha në lexim të parë.

Para deputetëve janë edhe ndryshimet e Ligjit për siguri në komunikacionin në rrugë të cilat duhet të miratohen në procedurë të shkurtuar./MIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Muhamedi: Bombat, me rëndësi për rastin “Monstra”, “Lagja e Trimave” dhe “Harun Aliu”

Analisiti Nijazi Muhamedi në një deklaratë për Alsat, tha se bisedat e…

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë MPB-në e Maqedonisë së Veriut

Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet…

Ekskluzive: Paraqiten rezultatet e hetimeve ndërkombëtare për rastin te Liqeni i Smilkovës

Momente të reja janë paraqitur në hetimet e pavarura ku janë kyçur…

Nëna e El Chekës: Më therrën me thikë dhe grisën foton e Almirit (VIDEO)

Para fillimit te protestave kunder BDI-se ne Shkup, ka ndodhur disa incidente…

Afrim Gashi: Do të angazhohemi për rroga më të larta në arsim dhe pushim pranveror për nxënësit

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, fushatën parazgjedhore për zgjedhjet e 15 korrikut…