Në bazë të pretendimeve të ministrit të brendshëm Naqe Çulev, të datës 19 shkurt e që kanë të bëjnë me mbledhjen e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut të mbajtur më 15.02.2020 dhe vendimit për anulimin e vendimeve të miratuara nga ministri teknik në Ministrinë e Brendshme, Prokuroria Themelore Publike – Shkup njofton opinionin se do t’i kontrolloj këto pretendime që të vërtetoj nëse ka pasur ose jo parregullsi.

Për këtë qëllim, prokurori publik kompetent ka shtruar kërkesë deri tek Qeveria e RMV-së për sigurimin e të dhenve të nevojshme dhe dëshmive me shkrim që kanë të bëjnë me pretendimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Inspektorja tatimore nga Kavadari akuzohet për ryshfet

Prokuroria Themelore Publike (PTHP) e Kavadarit ka propozuar ngritjen e akuzës kundër…

Fadil Zendeli mbron interesat e opozitës shqiptare ndërsa Mukovski interesin e BDI-së!

Dje në komisionin për zgjedhje dhe emërime, deputeti i Lëvizjes BESA, Fadil…

MSh: Nuk ka koronavirus tek mjekët e kthyer nga Madridi

Dy mjekët që u testuan për koronavirusin rezultojnë negativ. Edhe pse ata…

LSDM: Raporti më pozitiv është mirënjohje për suksesin e reformave të Qeverisë të udhëhequr nga LSDM

Komisioni Evropian ka dhënë rekomandim të pastër, të pakushtëzuar për fillim të…

155 persona të arrestuar për shkelje të orës policore

Gjatë 24 orëve të kaluara, 722 personave u janë dhënë vendime për…