Në drejtimin rrugor Vallandovë- Strumicë para hyrjes në fshatin Kosturinë, mbrëmë në ora 20:45 gjatë kontrollit në automjetit për udhëtarë “reno trafik” me tabela të Manastirit, nëpunës policor nga Stacioni i policisë Dojrani i Vjetër kanë gjetur 28 persona emigrantë, ndërsa shoferi i automjetit e ka braktisur vendin e ngjarjes.

Nga MPB informojnë se emigrantët u janë dorëzuar nëpunësve policor të Qendrës rajonale për punë kufitare Lindje për procedurë të mëtejme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Kop: Maqedonia e Veriut t’i vazhdojë reformat

Ambasadori i Holandës në Maqedoninë e Veriut, Dirk Jan Kop, në një…

Ulqini është goditur nga një stuhi e fuqishme (FOTO)

Shiu dhe era kanë dëmtuar makina, janë rrëzuar drunjtë, ndërsa edhe në…

Theret për vdekje një person në fshatin Likovë të Kumanovës

Rreth orës 18:30 minuta ka ndodhur një vrasje në fshatin Likovë të…

Përfundoi pa marrëveshje takimi tek presidenti Pendarovski

Me ftesë të presidentit Stevo Pendarovski, sonte në Vila Vodno, u mbajtë…

Ministrat, në selitë partiake gjatë orarit të punës

Krerët e resoreve ministrore dhe zëvendësit e tyre, në prag të zgjedhjeve…