Dje rreth orës 15.00 në atarin e fshatit Banjicë e Epërme të Gostivarit, policia në koordinim me përfaqësues të NP “Pyjet Nacionale” dhe Policinë pyjore, kanë hasur A.I. (47), A.Q. (43), M.S. (47) dhe K.B. (51) nga ky fshat, të cilët në traktor kanë ngarkuar dru për djegie pa asnjë dokument.

Katër personat janë priovuar nga liria dhe mbajtur në Stacionin Policor në Gostivar për zbardhje dhe dokumentim të rastit, kurse traktori dhe drunjë i janë dorëzuar Policisë pyjore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Proteston Sindikata e Pavarur e Policisë, shkaktohet kaos në trafik

Në shenjë revolte për pagat e ulëta, Sindikata e Pavarur i Policisë…

Protestat në Tetovë, reagon ASH

Janë dhjetëra raste dhe tragjedi në të cilat kanë humbur jetën dhe…

Bullgaria kërkon të mos njihet gjuha maqedonase

Bullgaria ka dërguar një memorandum sqarues deri tek vendet anëtare të Bashkimit…

Gjykata shpall fajtor ish-presidentin Sarkozy

Nicholas Sarkozy ka financuar në mënyrë të paligjshme fushatën e tij elektorale…

Fakte të reja për rastin “Alfa”! Agim Islami dhe Rexhail Qerimi janë dënuar me dëshmi të paligjshme

Agim Islami dhe Rexhail Qerimi janë dënuar mbi dëshmi joligjore dhe të…