Ka përfunduar marrja në pyetje e kryetares së Kuvendit të Lidhjes Ndërkombëtare, Agapi Dika.
Ajo për dy orë e gjysmë u mbajt në sallën e prokurorisë për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit.
Në dalje ajo nuk dëshiroi tu përgjigjet pyetjeve të gazetarëve.
Për “Zhvatjen” sot ka dëshmuar edhe biznesmeni Zoran Azmov. Ai më parë në opinion nxori informacioni sipas të cilave edhe ai ka qenë viktimë e Boki 13.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Pëson defekt aeroplani që kishte për t’i çuar besimtarët kosovarë në Haxh

Bashkësia Islame e Kosovës (BIK) përmes rrejteve sociale sot ka njoftuar se…

Grabitje me armë në Shkup

Sonte rreth orës 22:20 minuta S.Xh. ka denoncuar në polici se në…

Nuk ka përparim në pozitën franceze për negociata me Maqedoninë e Veriut

Mbledhja e djeshme e ambasadorëve të vendeve-anëtare të BE-së nuk solli përparim…

Nuk i ndal pandemia COVID-19, mbi 800 mijë qytetarë nga Kosova shkuan në Shqipëri për pushime gjatë muajit gusht

Qytetarët e Kosovës, duket se kanë vendosur të mbajnë gjallë industrinë e…

Burra të armatosur ‘bënë çfarë deshën’ me veturat në një parking në Minneapolis – të pashqetësuar për 15 minuta nga askush

Burra të armatosur hynë në makina në një parking të McDonald’s në…