Partite politike pas përfundimit të procesit ankimor në KSHZ në afat prej 24 orëve mund të ankohen në Gjykatën Administrative. Kjo e fundit ka afat 60 orë për të vendosur. Pavarësisht pretendimeve te partive politike per manipulime zgjedhore anëtar të KSHZ vlerësuan se në procesverbale nuk kane hasur verejtje nga perfaqësuesit e partive politike.
KSHZ-ja nuk është sportel që partitë të kërkojnë në KSHZ votat që u mungojnë në zgjedhje”, vlerësoi Boris Kondarko anëtar i KSHZ-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Blerim Bexheti sulmon Muhamed Zeqirin: ‘Muki’ po e tregon fytyrën e vërtetë

Gjatë angazhimit tim politik sidomos në sferën e jurisprudencës , kam qen…

Katër njësi zgjedhore në Maqedoni të pa balancuara

Problemi me disbalancin e numrit të votuesve nëpër njësi zgjedhore ende është…

KRRE publikon çmimet e reja të derivateve: Shtrenjtohet dizeli, lirohet benzina

Me vendim të Komisionit Rregullator të Energjetikës, çmimi i benzinës EUROSUPER BS-95…

Shiu i rrëmbyeshëm përmbys rrugët në Manastir

Shiu i rrëmbyeshëm ka përmbysur rrugët në disa lokacione në qytetin e…

Pesë viktima dhe 87 raste të reja me Covid-19, shërohen 51 pacientë

Sërish bie numri i rasteve të reja me Covid-19 në bazë ditore.…