Këshilli organizativ i parlamentit rus do të mblidhet të hënën për të vendosur për thirrjen e një mbledhjeje të jashtëzakonshme të parlamentit më 15 korrik, por nuk ishte menjëherë e qartë se çfarë do të diskutohej.

Dhoma e ulët e parlamentit tha se këshilli do të mblidhej të hënën për shkak të “çështjeve që kërkojnë zgjidhje urgjente” dhe nevojës për të shqyrtuar “iniciativat e qeverisë”, por nuk dha detaje të mëtejshme, shkruan Reuters.

Në fillimin e planifikuar të mbledhjes së këshillit, nuk kishte asnjë përkthim publik të drejtpërdrejtë në takim dhe nuk u publikua asnjë agjendë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Presidenti Begaj: Më 23 Janar mblidhet Këshilli i Sigurimit Kombëtar

Këshilli i Sigurimit Kombëtar do të mblidhet të hënën e 23 Janarit…

Parlamenti britanik do të votojë për sanksione shtesë ndaj Rusisë

Parlamenti do të votojë për masat sanksionuese që synojnë të rrisin më…

Vendet e rajonit mbajnë gjallë turizmin në Shqipëri

Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi zënë 80% të hyrjeve…

Dialogu me Serbinë dhe marrëveshja e Uashingtonit, Albin Kurti zbulon lëvizjen e tij nëse zgjidhet kryeministër i Kosovës

Kryetari i Vetëvendosjes në Kosovë, Albin Kurti, ka folur ditën e sotme…

Qeveria e nis mbledhjen me një minutë heshtje në nderë të viktimave pas tërmetit në Turqi e Siri

Mbledhja e Qeverisë së Kosovës ka nisur me 1 minutë heshtje në…