TË PAKTË DHE NUK PAGUHEN

(Enkas për HEJZA-n)
E para, janë të pakët ata që dinë të shkruajnë kritikë letrare, aq më pak ata që shkruajnë për muzikën dhe artet pamore.
E dyta, që është e para, nuk paguhet.
E treta, nuk ka organe serioze (përjashto ato klanore) ku mund të botosh e të polemizosh.
E katërta, nuk ka kurse të posaçme për përgatitjen e kritikëve të rinj etj. etj. etj .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

SHBA/ Një i vdekur, 3 të plagosur teksa shoferi mësyn protestuesit me makinë në Minneapolis

Në imazhe shihet zona e rrethuar ku një grua u vra dhe…

A kemi analistë të kulturës?!

Midis nesh Nëse sot, në çfarëdo dite, shfletojmë dhjetë portale dhe gazeta…

Dikur të frikësuar, sot të zhgënjyer

Midis nesh Për shumë çështje polarizimi i shoqërisë shqiptare është evident. Natyrisht,…

Midis nesh / TALENTET E REJA

Çdo paraqitje apo gjetje e talenteve të reja, çdo defilim i tyre…

“Botues” me printer!

Midis nesh Ndër ne ka shumë të ashtuquajtur “botues”, të cilët botojnë…