Beteja e lavdishme e UÇK-së 2001-shit në Haraçin, dhe pafytyrësia e politikanëve shqiptar edhe pas 17 viteve pa ligj për UÇK-në!

Ndjehem shum mir kur shoh se në përkujtimet e betejave të UÇK-së marin pjes shum njerëz që nuk kan pasur lidhje në asnjë mënyr me 2001-shin, ky“vetëdisim” i pasluftës është për tu përshëndetur!

Por, pyes publikisht ata pjestar të 2001-shit, të cilët nga përfundimi i konfliktit deri mē sot janë politikanë, dhe e bëjnë politikën në emër të UÇK-sê:
Pse për 17 vjet nuk e bëtë ligjin për dëshmorët, invalidët dhe veteranët e UÇK-së???

A nuk turpëroheni kur flitni para njerëzve për moralin e lartë të luftëtarve të UÇK-së në betejat e luftës, ndërkoh që amoraliteti juaj në politik i përdhosi gjitha këto beteja të fituara me gjak?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Zjarri në Krushevë akoma është aktiv, janë angazhuar edhe helikopterë

Ende nuk është vënë nën kontroll zjarri rreth vendbanimeve Norovë dhe Aldincë,…

Lita: Zotimi i BDI-së për himnin, mungesë e programit

Ideja e BDI-së për ndryshimin e himnit kombëtar maqedonas në një simbol…

Policia konfiskon armë dhe drogë në Butel të Shkupit

Në një aksion të Byrosë për Siguri Publike me urdhër të gjykatës,…

Gjykata cakton paraburgim për ish-kryetarin e Penales, Vladimir Pançevski

Gjykata e Velesit ka vendosur masën e paraburgimit për ish-kryetarin e Gjykatës Penale,…

Në Shkup bëhet thirrje për “bojkot” të zgjedhjeve presidenciale (VIDEO)

Një makinë që po qarkullon rreth Shkupit dhe u bën thirrje qytetarëve…