Gjykata Penale në Tetovë ka vazhduar për 30 ditë masën e paraburgimit ndaj mjekut anesteziolog 43 vjeç nga Tetova, me iniciale A.D.. I njëjti gjendet në paraburgim pasi transmetoi “live” në “TikTok” pamje nga reparti i Gjinekologjisë në Spitalin e Tetovës. Mjeku në fjalë u arrestua në fshatin Odër. Ndaj të njëjtit fillimisht ishin shqiptuar 8 ditë paraburgim, ndërsa tashmë personi në fjalë është përzënë nga puna në këtë spital, kurse Oda e Mjekëve pritet t’i merr licencën për 7 vjet.

Prokuroria Themelore ka ngritur dy aktakuza, e para për “punë të pandërgjegjshme” dhe e dyta për “incizim të pa autorizuar”. Sipas Kodit Penal personi zyrtar për punë të pandërgjegjshme rrezikon burg nga 3 muaj deri në 5 vjet, ndërsa për veprën incizim i pa autorizuar nga personi zyrtar parashihen të paktën 3 vjet burg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Osmani mesazh ndërkombëtarëve: Serbia kreu dhunë sistematike kundër popullit tonë

Ushtruesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani, u ka bërë një mesazh…

Partitë nisin negociatat për ndryshim të legjislaturës zgjedhore

Është zhvilluar takimi i parë i negociatorëve për ndryshime eventuale në Kodin…

Talat Xhaferi me porosi për qytetarët dhe partitë

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi ka apeluar që qytetarët të shfrytëzojnë të…

Rrëfimi i Shaqir Fetait si para priftit pas mëkatit

Pjesëmarrja e Shaqir Fetait në Konferencën ndërkombëtare islame me Temë:”Uniteti islam”, organizuar…

Një mjeke në Kumanovë rezulton pozitive me Korona

Një mjeke në Spitalin e Kumanovës është një nga pesë pacientet e…