Mbështes protestën e nesërme për DREJTËSI, për lirimin e ish pjestarve të UÇK-së, dhe gjithë të dënuarve të pafajshëm nga viti 2002 deri vitin 2018!

Këshillit organizativ të protestës për drejtësi i sugjeroj që maksimalisht të zgjëroj hapësirën e kordinimit edhe me sektorin civil, e sidomos me gjith familjet e të dënuarve në tre dekadat e fundit nga KASAPËT partiak të instaluar nëpër gjykatat e Maqedonis!

Mbështes protestën e nesërme për lirimin e ish pjestarve të UÇK-së

PA DREJTËSI NUK DO TË KETË QETËSI!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Test për koronavirus do të kërkohet edhe për ata që transitojnë nga Kosova në Maqedoni

Në faqen e Ministrisë së shëndetësisë mëngjesin e sotëm është publikuar informacioni…

Fushata e BDI-së në objekte shkollore po shqetëson ndërkombëtarët (Foto)

Nga Kumanova kanë arritur reagime në adresë të faqes ku shprehen shqetësime…

Çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetik informon se çmimet e benzinës dhe naftës mbeten…

Ushtria armene hap zjarr ndaj pozicioneve azerbajxhanase

Ministria e Mbrojtjes së Azerbajxhanit njoftoi të enjten se njësitë e ushtrisë…

Shembja e objektit te “Mavrovasja”, Qeveria i doli në ndihmë komunës së Çairit

Kryeministri Zoran Zaev ka thënë se Qeveria nuk e ka rrënuar objektin…