Një rezolutë e hartuar nga Rusia nuk ka kaluar në Këshillin e Sigurisë së Kombeve të Bashkuara (OKB).

Rezoluta kishte të bënte për krizën humanitare në Ukrainë, por nuk përmendej roli i Moskës në luftë.

Rusia dhe Kina ishin të vetmet anëtarë që votuan pro, ndërsa 13 anëtarët e tjerë abstenuan.

Një rezolutë e humanitare e hartuar nga Ukraina do të votohet në Asamblenë e Përgjithshme në ditët në vijim, shkruan BBC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

“Shkova në plazh, jam idiot”/ Ministri i Shëndetësisë jep dorëheqjen pasi theu karantinën mes krizës së koronavirusit

Koronavirusi i përhapur në Zelandën e Re duket se nuk ka ndikuar…

Kosova do të sigurojë mbi 100,000 doza të vaksinës Pfizer/BioNTech

Kosova do të sigurojë mbi 100,000 vaksina kundër koronavirusit Pfizer/BioNTech deri në…

Biden i telefonon Putin-it, propozon samit për Ukrainën

Shtimi i pranisë ushtarake ruse panë kufirit me Ukrainën vjen në përgjigje…

Mbeten edhe tetë ratifikime deri në anëtarësim të plotfuqishëm në NATO

Pas ratifikimit të Protokollit për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut…