Kur Shaqir Fetain e rrëmbejnë emocionet ai e humb kontrollin, e humb kon-tro-llin! Nën hije të konferencës botërore, Ministri i Vakëfit të Egjiptit, Prof. Dr. Muhamed Muhtar Xhumahi, të pranishmëve u ka dhuruar eksemplar nga libi i tij i fundit! Meqë libri ka të bëjë për injoancën dhe rizgjimin (titulli i librit: Injoranca dhe rizgjimi), dikush i tha Ministrit që t’ia dhurojë edhe Shaqir Fetait një libër, meqë është totalisht injorant dhe ka nevojë për “rizgjim”! Këtë gjest Shaqir Fetai e interpreton si diçka që i ka ndodhur vetëm atij, madje në mesin e mbi 300 të ftuarve: “në një ambijent më dhuroi librin e ri të tij”! Në çfarë ambienti o injorant! Mos shkakto këtu dyshime e hamendësime!
Dhe, sipas Shaqir Fetait, që nga ky moment ministri na qenka “një personalitet i madh… me një reputacion të një kontribusi të madh në konferenca dhe simpoziume fetare!” Kush di të vlerësojë në këto mënyrë injorante përveçse Shaqir Fetai! Ky kur rrëmbehet nga emocionet edhe ia futë kot, edhe e tregon tërë injorancën e vet dhe, natyrisht – e humb kon-tro-llin!
Kur Shaqir Fetait i prinë injoranca, detyrimisht që do ta kemi edhe këtë margaritar të tij: “Fjalimi i tij në këtë Konferencë shtoi nje përshtypje të veçantë dhe i dha vulën këtij tubimi”!
Kurse, abdalli pastaj, thotë se po shpifin kundër tij dhe se po e ofendojnë! Pse a mos është për t’u lavdëruar e mburrur me këtë injoroant?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Emiratet e Bashkuara Arabe ndërtojnë spital në Kosovë në vlerë prej 26 milionë dollarësh

Emiratet e Bashkuara Arabe kanë investuar 26 milionë dollarë në ndërtimin e…

Vazhdojnë reagimet ndërkombëtare ndaj sulmeve të Izraelit

Sulmet e Izraelit ndaj palestinezëve në Xhaminë Al-Aksa dhe Gazë vazhdojnë të…

Zhduket vajza e re nga Kumanova, ekipet policore në kërkim të saj

Një vajzë e re nga Kumanova (14), Kanita Ramani është zhdukur në…

Rusët nuk ndalen as për Pashkë! Vazhdon bombardimi i uzinës Azovstal, aty ku ndodhen civilët e strehuar

Avionët rusë po vazhdojnë të hedhin bomba në fabrikën e çelikut Azovstal,…

Popovska: BDI dëshiron që të udhëheq me fondet e “gjelbra”

Liljana Popovska, ish deputete dhe kryetare e partisë politike e RDM, thotë…